01step

SEDIAKAN DOKUMEN

Jika ini adalah kali pertama anda ingin membuka akaun trading di broker XM sebaiknya anda menyediakan dokumen yang diperlukan terlebih dahulu sebelum mendaftar. Ini adalah untuk memastikan kelancaran proses pengesahan pendaftaran akaun anda.
Dokumen yang diperlukan adalah seperti berikut :

  • Satu salinan berwarna lesen memandu atau kad pengenalan
  • Bil utiliti terkini yang mengandungi nama dan alamat berdaftar anda.
  • Salinan boleh diambil menggunakan kamera telefon bimbit atau secara scan
  • Salinan mestilah jelas dan nampak keseluruhan dokumen (Keempat-empat bucu dokumen)
02step

DAFTAR AKAUN BARU/BUKA AKAUN TAMBAHAN

Jika anda belum pernah mendaftar di broker XM dan ini adalah kali pertama anda membuka akaun sila klik butang di bawah dan teruskan dengan pendaftaran anda. Pastikan nama dan alamat yang anda masukkan adalah sama seperti di dalam dokumen yang anda sediakan.
Buka Akaun Baru

Jika anda ingin membuka akaun tambahan di broker XM sila klik butang di bawah dan login ke akaun lama anda. Kemudian cari menu 'OPEN ADDITIONAL ACCOUNT' dan ikuti langkah seterusnya.

Akaun pertama anda mestilah telah disahkan untuk membuka akaun tambahan.
Buka Akaun Tambahan

03step

SEMAK EMAIL

Selepas selesai mendaftar, anda akan menerima email yang mengandungi arahan seterusnya sebelum akaun anda dapat didaftarkan sepenuhnya.

Maklumat akaun akan dihantar ke email anda.

04step

SAHKAN AKAUN

Selepas anda berjaya membuka akaun baru, anda perlu membuat pengesahan akaun trading anda. Login ke akaun trading anda dan muat naik dokumen yang anda sediakan sebelum proses pendaftaran.

05step

TEBUS $30 BONUS TANPA DEPOSIT

Selepas anda berjaya membuka akaun baru, anda layak untuk menebus $30 Bonus Tanpa Deposit. Bonus ini boleh ditebus dalam masa 30 hari selepas anda membuka akaun. Untuk menebus bonus ini akaun anda mestilah berstatus veryfied.

Buka akaun XM anda jika anda telah bersedia untuk sertai komuniti kami.

Kami benar-benar komited untuk membantu anda

BUKA AKAUN TRADING